Stap 1

Bel ons voor het plaatsen van een container voor oud ijzer.

Stap 2

Wij zullen met u bespreken welke container voldoet aan uw wensen en spreken een datum met u af.

Container plaatsing voor oud ijzer

Een container plaatsing is een van de verschillende services die Lutgens Metaal BV aanbiedt om het recyclen van metaal te stimuleren. Het maakt niet uit of je van plan bent om een renovatieproject uit te voeren of een gebied moet opruimen, afval komt er altijd bij kijken. Het is erg belangrijk dat je weet wat je met al dit afval moet doen. Een container plaatsing kan de perfecte oplossing zijn om zonder zorgen het afval weg te krijgen van jouw bouwplek.

✔ Inclusief 8 weken huur
✔ Snelle haal en brengservice
✔ Ook plaatsing op zaterdag
✔ één contactpersoon

Het huren van een container

Een container plaatsing voor jouw project kan je veel tijd en geld besparen. Voor zowel kleine als grote projecten is het niet meer rendabel om het restafval zelfstandig te vervoeren naar een afvalbedrijf. In de meeste gebieden is het verboden om een specifieke hoeveelheid afval te mengen met huishoudelijk afval. Dit betekent dat zelfs voor kleine hoeveelheden restafval je op zoek moet gaan naar een stort- of recycling plaats. Het afgeven van afval bij een van deze plaatsen kost vaak niet alleen veel geld, maar het kost je ook nog eens tijd om een aantal keer heen en weer te rijden. Om onverwachte hoge kosten te voorkomen en om tijd te besparen is het huren van een container de perfecte oplossing.

Het nut van een container plaatsing

Stapels puin kunnen allereerst zorgen voor een onveilige bouw- en werkplaats. Het is ideaal om een afvalcontainer dicht in de buurt te hebben. Je kunt direct al het vuil verplaatsen naar de container zodat het werkterrein overzichtelijk blijft. Als je besluit om een container plaatsing te huren van Lutgens Metaal BV hoef je jezelf geen zorgen te maken over de plaatsing, aangezien wij dit voor jou regelen. Een container plaatsing kan vervuiling van restafval in de omgeving voorkomen doordat al het afval direct een plaats krijgt in de container. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken over waar het vuil naartoe moet, want wij zorgen dat het na gebruik terecht komt op de juist plek.

Lutgens Metaal BV als je partner in het beheren van restafval

Het huren van een container bij ons is een gemakkelijk proces. Neem contact met ons op en bespreek het project waar jij de container voor nodig hebt. Wij kunnen je direct aanraden welke container grootte het beste zal werken voor jouw behoeftes. Zodra je het plan goedkeurt leveren wij de container en kan het direct gevuld worden met inachtneming op alle voorwaarden die betrekking heeft op verboden materialen en voorwerpen. Zodra de container vol is of het project klaar is, halen wij de container op en zorgen wij dat het naar de juiste stort- of recycling plaats wordt gebracht. Voor grote en kleine afval behoeften staat Lutgens Metaal BV voor jou klaar. Met een grote diversiteit aan containers is er altijd een passende container te vinden voor jouw project. Containers zijn de beste hulp in het opruimen en sorteren van afval in bouwprojecten.

Container bestellen

U kunt telefonisch een container bestellen, wij denken graag met u mee.
Tel.:0031-(0)43 3627 220