Metaal recycling maastricht

Actuele dagprijs

Ons doel om kwalitatieve service aan te bieden aan al onze klanten door  transparante  dagprijzen aan te bieden

w

Whatsapp

Direct de scherpste prijs
voor uw oud ijzer of metaal?

COntact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie, neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

De recycling van Ferro en Non Ferro metalen

De recycling van Ferro en Non Ferro metalen is de hoofdwerkzaamheid die Lutgens Metaal BV uitvoert. Metaalschroot is een erg gewilde grondstof om te recyclen. Dit komt voornamelijk doordat er veel energie kan worden bepaald door metaal te recyclen in plaats van nieuwe metaal op te graven. Als je kijkt naar het recyclen van aluminium, kost het slechts vijf procent van de energie die anders nodig is om nieuw aluminium te maken. Het recyclen van koper is ook een erg effectief proces. Het recycle proces kost slechts 10 tot 15 procent van de volledige energie die nodig is om te mijnen. Bij Lutgens Metaal BV bieden wij verschillende metaal recycling processen aan. Een van onze diensten is het inkopen, recyclen en verkopen van Ferro en Non Ferro metalen.

Het verschil tussen Ferro en Non Ferro

Het essentiële verschil tussen Ferro en Non Ferro metalen is dat Ferro ijzer bevat en Non Ferro dit niet heeft. Ferro material zijn namelijk ferromagnetisch. Een voorbeeld van Ferro materialen is bijvoorbeeld roestvrij staal, licht ijzer, koolstofstaal, nikkel, chroom en gelegeerd staal. Materialen die behoren tot de Non Ferro groep zijn onder andere lood, koper, tin, brons, aluminium en zink. Non Ferro metalen zijn over het algemeen meer zeldzaam dan Ferro metalen, waardoor deze groep vaak een hogere prijs aanneemt op de markt.

Het scheiden van deze materialen voor het recyclen

De grootste reden waarom het scheiden van deze materialen wordt gehanteerd in de recycling van Ferro en Non Ferro metalen bij Lutgens Metaal BV is omdat Ferro en Non Ferro behoren tot een andere prijsklasse. Een container die gerecycled metaal bevat wat niet gescheiden is zal minder waarde hebben, ondanks dat de helft van het metaal bestaat uit Non Ferro metalen. Als je in het bezit bent van verschillend materiaal, waar een groot deel aluminium van is, wat je wenst te recyclen, zal je een groter prijsvoordeel halen om deze te scheiden. Je kan de beste prijs verwachten wanneer je de waardevolle metalen scheidt van de rest.

Laat Lutgens Metaal BV jou helpen

Het scheiden van het metaal voor de recycling in Ferro en Non Ferro metalen kost jou en jouw bedrijf tijd, vooral als je wenst de beste prijs ervoor te ontvangen. Lutgens Metaal BV kan jou hierbij helpen. Zowel grote als kleine bedrijven kunnen ons inschakelen om de materialen een plek te geven in de recycling chain, zodat minder metalen zullen belanden op de afvalhoop. De experts van ons zullen samenwerken met jouw bedrijf om er samen voor te zorgen dat alle metalen correct worden gesorteerd voor de recycling van Ferro en Non Ferro materialen. Om experts in dit proces in te schakelen ben jij verzekert dat je de maximale waarde uit jouw restmetaal zal ontvangen.

100% guarentee the best top quality replica-watches.co.

online shopping from a great selection at https://www.luxurywatch.io/.

imitaciones de relojes

delicate and fine fake rolex are just worn like their second clothes or image.