Maatschappelijk Verantwoord Recycling

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is verweven in ons DNA. Onze kerntaak is ferro en non ferro metslen geschikt maken als secundaire grondstof voor verdere recycling. 

Wij bouwen aan langdurige relaties met onze klanten en medewerkers en sponsoren in de regio. Zo proberen wij een positieve impact te hebben op onze direct omgeving. 

Een groot deel van je bouw- en sloopafval kan namelijk goed worden hergebruikt. We verwerken reststoffen in onze milieustraat of grondbank, en recyclen daarvan zoveel mogelijk materialen.

Milieu & Kwaliteit

Bij Lutgens Metaal BV staat Milieu en kwaliteit hoog in onze ethiek. Fabrieken en bedrijven hebben allemaal te maken met afval. Ondanks dat ze allemaal hun best doen om de hoeveelheid afval te verminderen, is het moeilijk om het volledig te voorkomen. In zo’n geval is het erg van belang om op de hoogte te zijn in hoe je jouw bedrijfsafval het milieuvriendelijkste kan weggooien. Lutgens Metaal BV staat klaar om jou in dit proces te helpen door verschillende services aan te bieden, allemaal met een nadruk op het milieu en de kwaliteit.

Milieu
Het is erg van belang om een zo duurzaam mogelijke circulatie te creëren voor jouw bedrijf of project. Een goed afval systeem kan in veel gevallen geld en waardevolle tijd besparen voor jouw bedrijf. Een bedrijf wat rekening houdt met het milieu, is een bedrijf wat in de aankomende jaren in succes zal groeien dankzij hun duurzame ethiek. Steeds meer bedrijven denken na over manieren om productie afval te verminderen of om hun productieafval te recyclen. Dit wordt deels gestimuleerd door de stijgende prijzen van materialen, specifiek metalen en grondstoffen.

 

Kwaliteit
Wij begrijpen dat je jouw bedrijf zo goed mogelijk wil laten draaien en dat je daarom niet altijd de tijd hebt om een succesvol afval systeem te ontwikkelen. Er komt namelijk meer bij kijken dan velen in eerste instantie denken. Het ontwikkelen van een effectief systeem wat het milieu bevordert en kwaliteit oplevert begint bij het vaststellen waar het afval wordt gecreëerd tot het vinden van een lokale plek om het naartoe te sturen zonder dat het de omgeving aantast. Bij Lutgens Metaal BV staat er een betrouwbaar team voor je klaar die samen met jouw bedrijf kijkt naar de meest effectieve oplossing. In veel gevallen kan jouw bedrijf of project materiaal recyclen zonder dat het hier in eerste instantie aan had gedacht.